Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe games voor op je tablet #9

Geschreven door
Geplaatst op4 maart 2016, 12:00 CategorieAndroid

Elke week bekijken we de drie beste nieuwe games die je op je Android-tablet en iPad kunt spelen. Deze week onder meer een LEGO Batman-game.

LEGO Batman: DC Super Heroes (5,42 euro / 4,99 euro)

Het is een beetje verwarrend. Binnen Google Play en de App Store kun je nu drie LEGO Batman-games downloaden, waaronder LEGO Batman 3: Beyond Gotham. LEG Batman: DC Super Heroes (die al even verkrijgbaar is voor iOS, maar sinds deze week is uitgekomen voor Android) is eigenlijk het tweede deel in de serie (voor consoles), maar is als laatste van de drie Batman-spellen uitgebracht voor Android. De wereld is dus iets minder groot dan het deel dat hiervoor uitkwam, maar je krijgt nog steeds met meer dan tachtig personages te maken.

batman-dc-superheroes-groot

  • LEGO Batman: DC Super Heroes

Dub Dash (gratis, 1,99 euro)

Dub Dash is één van die games waar je een snel reactievermogen voor moet hebben, terwijl je de maat van de muziek volgt. Alles in het spel is afgestemd op de muziek: de obstakels, de tracks en de visuele effecten. Mocht je niet van dubstep houden, dan is dit spel vanzelfsprekend niets voor jou, aangezien vaak en lang naar de muziek, van onder meer Bossfight en de DJs of Geometry Dash, moet luisteren. Houd je wel van dit soort muziek, dan raadt de ontwikkelaar aan een koptelefoon te gebruiken – dan komt de muziek pas goed tot zijn recht.

  • Dub Dash

it depends (2,19 euro / 1,99 euro)

it depends is een game waarin de speler keuzes moet maken. Wanneer een gewone avond ongewoon wordt, worden de vier vrienden en weeskinderen gedwongen om enkele keuzes op een rij te maken. Hun levens en de wereld om hen heen staan op het punt te veranderen en alles hangt af van de keuzes die zij maken. Elke kleine keuze kan al een effect hebben. En net zoals in het echte leven, kun je ook hier de beslissingen niet ontdoen. De game kost de speler eenmalig twee euro (of iets meer) en er zijn geen in-app-aankopen of advertenties aanwezig.

it-depends

  • it depends

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets. Check ook vooral ons game-archief, voor nog veel meer gametips.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.