Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De wiebelende camera van de Samsung Galaxy S7 Edge

Geschreven door
Geplaatst op3 maart 2016, 23:45 CategorieAndroid

Eerder brachten wij je al een selectie van martelvideo’s van de Samsung Galaxy S7 Edge, nu komt er een interessant filmpje bij. Eentje waarin het toestel wordt opengemaakt, en waarin de cameramodule en het koelsysteem worden blootgelegd.

Optische beeldstabilisatie

Rondom 6:20 in het onderstaande filmpje is te zien hoe de optische beeldstabilisatie werkt in de camera van de Galaxy S7 Edge. De phablet laat de camera meewiebelen met de kleine bewegingen van de gebruiker, maar hij blijft gefocust en gericht op zijn onderwerp. Op die manier is het maken van bewogen foto’s verleden tijd.

Samsung Galaxy S7 Edge a

 

Al eerder gaat het filmpje in op de koelelementen (bij 4.30 ongeveer). Samsung heeft gezegd dat de Galaxy S7 Edge met vloeistof wordt gekoeld. Dat wilde deze Youtuber weleens met eigen ogen zien, en hij sneed het koel-leidinkje op het moederbord van de Galaxy S7 Edge open met een stanleymes. Maar in het filmpje is te zien dat er geen vloeistof uit druipt. Niets van dat alles.

Vloeistofkoeling zonder vloeistof

Dat gebeurde in het verleden wel toen dezelfde Youtuber een toestel van de Sony Xperia Z-serie openmaakte, die de processor van Qualcomm wel met vloeistof koelt. De ‘vloeistofkoeling’  van de S7 Edge bestaat echter simpelweg uit een hittegeleidende buis, of in het Engels, een ‘heatpipe’ die de warmte afvoert.

Het filmpje is hieronder te zien.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.