Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deezer lanceert universele Windows 10-app in bèta

Geschreven door
Geplaatst op1 maart 2016, 13:40 CategorieApplicaties

Deezer heeft laten weten dat iedereen, Premium+-lid of niet, vanaf nu de mogelijkheid heeft om de universele Windows 10-app van de dienst te downloaden. Dat maakt de muziekstreamingdienst bekend via zijn eigen website.

Download de universele Windows 10-app van Deezer

Deezer, een populaire muziekstreamingdienst die in meerdere landen beschikbaar is, heeft laten weten dat de universele Windows 10-applicatie, die eerder al werd aangekondigd, nu als bèta-app in de Windows 10 Store staat. Of je nu een Premium+-lid bent of niet, je kunt de app direct downloaden en uitproberen op je eigen pc, laptop, tablet, smartphone of phablet met Windows 10. De muziekstreamingdienst geeft op zijn eigen blog aan dat het bedrijf heeft gekeken naar meerdere manieren van navigeren door de app en die heeft samengevoegd.

Uiteindelijk moet het gebruik van de app simpel, doeltreffend en intuïtief zijn. Iedereen die de app downloadt heeft de mogelijkheid zijn steentje bij te dragen aan die ontwikkelingen. Wanneer je de app downloadt, via de onderstaande link, dan krijg je direct te maken met het nieuwe, ergonomische design en updates die meerdere platformen tegelijkertijd kunnen bereiken en de ervaring op een specifiek platform kan aanpassen. Je kunt de app van Deezer voor Windows 10 nu gratis downloaden via de onderstaande downloadlink naar de Windows Store.

  • Deezer Music Preview
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.