Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dit is de Asus Zenbook Flip UX360CA

Geschreven door
Geplaatst op31 maart 2016, 9:17 CategorieWindows

Zoals verwacht zal Asus binnenkort een nieuwe editie aan de line-up van Asus Zenbook gaan toevoegen, genaamd de Flip UX360CA. Dit zal een convertible tablet gaan worden die je ook als een laptop kunt gebruiken.

Asus Zenbook Flip UX360CA: dit is wat we weten

Binnenkort zal Asus een nieuw model binnen de Zenbook-line-up gaan aankondigen. Hoewel de fabrikant officieel nog niets heeft aangekondigd, weten we al wel dat de Asus Zenbook Flip UX360CA een convertible wordt van bijna anderhalve kilo, met een Intel Core M Skylake-processor, dertien inch-touchscreen en een 360-graden scharnier die de gebruiker in staat stelt de laptop ook als tablet te gebruiken. De nieuwe convertible is zelfs al te zien op de website van Asus, waar we helaas nog geen info vinden over de prijs en beschikbaarheid.

Aan boord zit een 54Wh-accu die goed is voor twaalf uur bedrijvigheid. Verder krijgt de consument de keuze uit verschillende processors (Core M3, M5 of M7), hoeveelheid werkgeheugen (4GB of 8GB) en opslaggeheugen (128GB tot 512GB aan M.2 solid state storage) en IPS-schermen met verschillende resoluties (1920 bij 1080 pixels of 3200 bij 1800 pixels). Ook is de nieuwe Asus Zenbook voorzien van WiFi, Bluetooth 4.1, usb type-c, twe usb 3.0-poorten, een microHDMI-poort, SD-kaartlezer, koptelefoonaansluiting en stereospeakers.

asus-zenbook-flip-ux360ca-lek-1

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.