Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dit jaar verschijnt er geen Disney Infinity 4.0

Geschreven door
Geplaatst op2 maart 2016, 10:15 CategorieAndroid

Disney heeft laten weten dat er dit jaar geen nieuwe versie van Disney Infinity zal verschijnen. De 3.0-versie zal dus ook dit jaar gebruikt kunnen worden. Dat is goed nieuws voor de ouders die niet snappen waarom zij de poppetjes van 3.0 niet kunnen gebruiken in 2.0.

Geen Disney Infinity 4.0 dit jaar

Disney Infinity 3.0, die gratis beschikbaar is voor Android en iOS, zal dit jaar nieuwe speelsets gaan krijgen, waaronder Marvel Battelgrounds. Deze set zal een arcade-achtige beat ‘em up-speelstijl gaan introduceren, evenals enkele nieuwe personages, zoals Vision, Black Panther en Ant-Man. Daarnaast zal er ook een coöperatieve stand voor vier spelers geïntroduceerd worden binnen verschillende omgevingen. Check de onderstaande trailer om een indruk te krijgen van de nieuwe speelset, die dit jaar moet verschijnen in de winkels.

Dit jaar zal er dus geen Disney Infinity 4.0 verschijnen. Dat is goed nieuws voor ouders die de nieuwste games moesten blijven kopen om ervoor te zorgen dat de nieuwste poppetjes met de software zouden werken. In plaats daarvan bouwt Disney verder op de basis van 3.0 en geeft zo’n basisset dan ook veel meer waarde mee. Bovendien is het ook niet echt nodig een nieuw deel te introduceren, omdat Disney de personages van Marvel en Star Wars inmiddels al geïntroduceerd heeft. Andere sets die dit jaar verschijnen zijn van Disney, Pixar en Star Wars.

  • Disney Infinity 3.0
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.