Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste plaatje Samsung Galaxy J7 (2016) bekend

Geschreven door
Geplaatst op6 maart 2016, 17:34 CategorieAndroid

Het eerste officiële plaatje van de Samsung Galaxy J7 (2016) is te zien. De Chinese telecomwaakhond TENAA, die nieuwe toestellen moet beoordelen voordat ze op het netwerk mogen, heeft een render gepubliceerd.

Galaxy J7 volgt zichzelf op

De Galaxy J7 van dit jaar is een opvolger van de vorige Galaxy J7, die dus precies dezelfde naam draagt. Voor het onderscheid zetten we er daarom het jaartal maar achter.

5,5-inch full HD-scherm

Naast de plaatjes zijn ook gegevens over de hardware bekend. De Galaxy J7 heft een 5,5-inch super amoledscherm met full HD-resolutie (1080 pixels). De telefoon draait op Android 5.1.1 en is voorzien van een 13-megapixelcamera. Aan de voorkant is een 5-megapixelcamera ingebouwd.

Achtkernige processor

De Galaxy J7 (2016) krijgt een achtkernige processor die is geklokt op 1.6 of 1.5Ghz, met daarbij 3GB ram en 16GB opslaggeheugen. Dat kan tot 64 GB worden aangevuld via een micro sd-kaart.

Galaxy J5

De informatie over de Galaxy J7 (2016) is tegelijk gepubliceerd met zijn kleinere broer, de Galaxy J5. Die krijgt een 5,1-inch scherm met een resolutie van 720 pixels, en valt gezien zijn schermomvang niet in de phabletcategorie zoals de Galaxy J7.

Over prijzen en beschikbaarheid is nog niets bekend. In China zullen de twee nieuwe toestellen naar verwachting redelijk snel op de markt komen, waar ze worden verkocht door de twee grootste telecomreuzen.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.