Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Electronic Arts kondigt Plants vs. Zombies: Heroes aan

Geschreven door
Geplaatst op11 maart 2016, 10:22 CategorieAndroid

Electronic Arts heeft samen met de PopCap Games Plants vs. Zombies: Heroes aangekondigd: een collectible card game voor Android en iOS. Het is geen verrassing dat EA ook een deel van de card game-markt in handen wil krijgen na het immens succesvolle Hearthstone.

Download binnenkort Plants vs. Zombies: Heroes

Binnenkort verschijnt er nog een game in het immens populaire collectible card-genre, waar Hearthstone momenteel de ongeslagen kampioen is. Deze game komt uit de stallen van Electronic Arts en PopCap Games en heet Plants vs. Zombies: Heroes. Er is helaas nog geen gameplaytrailer verschijnen van het spel, maar je kunt wel alvast een indruk krijgen van de onderstaande trailer. Het spel zal later dit jaar worden uitgebracht voor Android en iOS en zal wederom de planten het laten opnemen tegen de zombies van de wereld.

De kaartendecks zul je om een bepaalde held van de franchise heen gaan bouwen. Dat kan elke held uit de serie zijn, ook de nieuwe geïntroduceerde varianten uit Garden Warface 2 (verkrijgbaar voor de moderne spelcomputers). Voordat uitgever Electronic Arts het spel uitbrengt, al er eerst een softlaunch plaatsvinden. Wanneer het spel uiteindelijk beschikbaar is, dan kun je je verdiepen in de singleplayer, evenals de online, realtime multiplayer. Plants vs. Zombies: Heroes zal honderden kaarten en dagelijkse missies gaan krijgen.

  • Delen:

Reacties

  1. Jan van Es
    14 juli, 2016 om 15:34

    Wanneer komt deze app dan uit voor Nederland??

    Ik zit al dagen te wachten, elke keer in de AppStore te kijken maar nee hoor, hij is nog niet.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.