Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Everalbum ondersteunt nu nog meer opslagdiensten

Geschreven door
Geplaatst op17 maart 2016, 9:25 CategorieAndroid

De makers van de cloudopslagdienst Everalbum hebben aangegeven dat de apps vanaf nu nog meer cloudopslagdiensten ondersteunen, zoals OneDrive. Met deze zet wil het bedrijf achter de applicatie het bereik van de app vergroten.

Everalbum ondersteunt OneDrive en meer

Everalbum stelt gebruikers vanaf nu in staat nog meer foto’s en video’s op te slaan vanuit andere bronnen, zodat ze een mooie en overzichtelijke verzameling op één plek hebben en vanuit één bron foto’s en video’s met andere mensen kunnen delen. Het bedrijf achter de app heeft bekendgemaakt dat iedereen met Microsoft OneDrive, Apple iMessage, Amazon Cloud Drive en Flickr nu ook hun foto’s kunnen uploaden naar de dienst. Daarnaast zijn gebruikers in staat om alle dubbele foto’s direct uit de verzameling te verwijderen.

Everalbum is een cloudopslagdienst die het materiaal van meerdere cloudopslagdiensten met elkaar wil verenigen, zodat gebruikers in één plek alles kunnen terugvinden. Voorheen kon je alleen de foto’s van Facebook, Instagram, Dropbox, Google Photos en je eigen offline verzameling uploaden, maar die opties zijn nu dus uitgebreid, zodat de Everalbum-app zijn bereik kan vergroten. De foto’s die dubbel zijn kun je overigens handmatig verwijderen als je dat wil, maar dat proces kan ook volledig geautomatiseerd worden.

  • Everalbum
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.