Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Facebook Messenger krijgt geheime gesprekken en in-app-aankopen’

Geschreven door
Geplaatst op29 maart 2016, 12:45 CategorieAndroid

Facebook Messenger wordt mogelijk binnenkort voorzien van enkele nieuwe features, zoals de mogelijkheid dingen te kopen en geheimen gesprekken te voeren. Dat blijkt uit de code van de iPhone-versie van de app, meldt de website The Information.

Meer opties voor Facebook Messenger onderweg

Dat Facebook ervoor zorgt dat Facebook Messenger van nieuwe features voorzien wordt, is geen nieuws. Wát voor features echter weer wel. Uit de code van de iPhone-versie van de berichtendienst blijkt dat het bedrijf een soort verkoophub van de applicatie wil maken, met de mogelijkheid in-app-aankopen te verrichten. Dat is geen gekke gedachte, aangezien de applicatie een enorme gebruikersbasis heeft. Tot op heden heeft Mark Zuckerburg, bestuursvoorzitter van Facebook, ervoor gezorgd dat alle Facebook-apps gratis blijven.

Eerder probeerde de appmaker al wel een koopknop uit en verdergaan met dit experiment lijkt enigszins logisch, maar het is op moment van schrijven nog dan niet duidelijk hoe deze feature zou worden ingebakken. Facebook lijkt echter wel open te staan voor samenwerkingen. Daarnaast blijkt uit de code dat Facebook Messenger binnenkort wellicht geheime chats krijgt. Het is echter nog niet duidelijk of dit om versleutelde gesprekken gaat, of om de mogelijkheid gesprekken te verbergen op een apparaat. Facebook heeft niet willen reageren.

  • Facebook Messenger
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.