Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook Messenger krijgt Spotify-integratie

Geschreven door
Geplaatst op4 maart 2016, 9:16 CategorieAndroid

Facebook Messenger heeft een Spotify-integratie gekregen. Daardoor is het gemakkelijker zowel nummers als afspeellijsten te delen met je vrienden. Beide bedrijven zullen de integratie in een later stadium verder uitbreiden en verbeteren.

Muziek delen via Facebook Messenger

Facebook Messenger en Spotify willen het gemakkelijker maken muziek te delen met je vrienden. Vanaf vandaag lanceren de bedrijven de Spotify-integratie in de Messenger-app, waardoor Messenger-gebruikers snel naar de muziekstreamingdienst worden geleid wanneer iemand een nummer of afspeellijst met hen deelt. Wanneer iemand iets deelt, dan is het de bedoeling om op het knopje ‘open’ te tappen om het nummer daadwerkelijk te luisteren – tap je bijvoorbeeld op het album, dan krijg je een groter plaatje te zien.

De integratie werkt alleen nog maar in de mobiele apps en niet op desktop. Een Spotify-vertegenwoordiger heeft aangegeven dat de integratie nog jong is en dat er nog veel kan veranderen in de toekomst (logisch ook, want niemand heeft baat bij een slechte of verwarrende navigatie). Technisch gezien is de integratie beter te omschrijven als een soort directe link naar Spotify, omdat je naast de Facebook Messenger-app, ook de app van de muziekstreamingdienst op je toestel moet hebben staan. Muziek delen gaat echter wel gemakkelijk.

  • Facebook Messenger
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.