Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fahrenheit: Indigo Prophecy ook uit op Android

Geschreven door
Geplaatst op2 maart 2016, 9:15 CategorieAndroid

De game Fahrenheit: Indigo Prophecy is nu ook verkrijgbaar voor Android, nadat het spel al in mei 2015 werd uitgebracht voor iOS van Apple. In 2005 verscheen de game voor het eerst op pc, PlayStation 2 en Xbox.

Verhaal en gameplay in de mix met Fahrenheit: Indigo Prophecy

Ben je een gamer met een PlayStation 3 of PlayStation 4 in huis, dan ben je misschien bekend met gamedesigner en verhaalverteller David Cage. De beste man heeft titels als Heavy Rain en Beyond Souls uitgebracht. Maar voor die tijd kenden we hem van Indigo Prophecy: een game waar het woord ‘cinematisch’ (wat technisch gezien geen bestaand woord is) waarschijnlijk vandaan komt. Deze game combineert namelijk een hoop cutscenes met een beetje gameplay in de vorm van adventure-stijl opdrachten, met veel point-and-click-werk.

Ook zit de game vol met quick time events en krijg je te maken met verschillende dialogen. Destijds was het een nieuwe manier van verhalen vertellen in een game, maar vandaag de dag heb je al veel meer titels die deze manier van vertelling implementeren. Dat neemt niet weg dat een game als Indigo Prophecy geen ruimte meer heeft: op mobiele platformen kom je zulke games niet vaak tegen. In Google Play heet het spel Fahrenheit: Indigo Prophecy (Fahrenheit is de Amerikaanse titel) en kost het je eenmalig 10,85 euro. Er is ook een iOS-versie.

  • Fahrenheit: Indigo Prophecy
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.