Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Final Fantasy XV krijgt een spin-off voor mobiele apparaten

Geschreven door
Geplaatst op31 maart 2016, 10:05 CategorieGaming

Square Enix heeft tijdens een evenement omtrent Final Fantasy XV aangekondigd dat er ook een mobiele game wordt uitgebracht voor Android, iOS en Windows 10. De game heet Justice Monsters Five en wordt later in 2016 uitgebracht.

Final Fantasy XV Mobile Justice Monsters Five aangekondigd

Als liefhebbers van rpg’s zit je ongetwijfeld te wachten op de release van Final Fantasy XV. Goed nieuws: deze game wordt op 30 september uitgebracht, met een hoop extra’s in de vorm van een Blu-ray-film en een aparte game voor mobiele apparaten, genaamd Justice Monsters Five. De game heeft wat weg van een Android- en iOS-titel genaamd Monster Strike, maar zal waarschijnlijk met genoeg eigen gameplay-ideeën aankomen zetten. Grappig feitje: Justice Monsters Five is ook speelbaar in het vijftiende deel van Final Fantasy.

Uit de onderstaande screenshots kunnen we opmaken dat we te maken hebben met een soort flipperkastspel, die je kunt spelen met één hand (waarschijnlijk geldt dat alleen voor je smartphone). Je krijgt de taak monsterballen te verzamelen, die je vervolgens kunt inzetten in de strijd tegen Evil Warrior Vexxos. Wat we precies moeten doen en wat de bedoeling is in het spel, is nog niet helemaal bekend – maar als het net zo vreemd wordt als Final Fantasy XV zelf, dan kan het best nog wel eens een leuke gameplay-ervaring gaan opleveren.

final-fantasy-xv-mobile-justice-monsters-five

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.