Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

fooView is een FAB voor je Android-apparaat

Geschreven door
Geplaatst op22 maart 2016, 10:04 CategorieAndroid

Op het XDA-forum is er een nieuwe applicatie voor Android opgedoken, die momenteel alleen nog in alpha te verkrijgen is: fooView. Dit is een floating action button voor je Android-apparaat, die toegang biedt tot enkele handige features.

fooView voor Android: de launcher vermomd als een FAB

Op het Android-ontwikkelaarsforum XDA is nu een handige app te vinden genaamd fooView. Dit is een floating action button die enkele handige features met zich meebrengt, die je normaal gesproken in een launcher zou vinden. De app is momenteel alleen in alpha verkrijgbaar en staat nog niet in Google Play. Op moment van schrijven is ook nog niet duidelijk of dat gaat gebeuren, al schijnt de fooView-app al enkele weken getest te worden. Met deze zwevende knop kun je screenshots maken, zoekopdrachten uitvoeren en meer.

In de bovenstaande video krijg je een goede indruk van wat fooView kan. Met verschillende inputopties krijg je verschillende resultaten. Zo kun je over de zwevende knop vegen om bijvoorbeeld een pagina terug te gaan. Door omhoog te vegen open je de interface van de applicatie, die dan weer op zijn beurt toegang biedt tot mogelijkheden als letters tekenen, zodat je apps kunt zoeken en webpagina’s kunt openen. Ook kun je op het scherm een klein gedeelte markeren en dan, op basis van de context, iets vertalen en nog veel meer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.