Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Foto’s van dubbele camera iPhone 7 Plus uitgelekt’

Geschreven door
Geplaatst op15 maart 2016, 22:59 CategorieiPhone

In China zijn foto’s online gezet van een dubbele cameramodule. De twee smartphonecamera’s naast elkaar zou de nieuwe cameramodule zijn van de Apple iPhone 7 Plus.

Daarvan hebben we hierboven een mock-up gezet. Apple zal ergens dit najaar waarschijnlijk de opvolgers van de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus presenteren. Al een tijdje doen geruchten de ronde dat de iPhone 7 Plus, de phablet van de twee, met een dubbele achtercamera wordt uitgerust. En nu zijn er dus foto’s van die dubbele cameramodule op internet gezet, op drie verschillende sites.

dubbele camera iPhone 7 Plus a

Op chuansong.me is de duidelijkste foto te zien. Twee camera’s, waarvan de een iets kleiner dan de ander, zitten er gebroederlijk naast elkaar in dezelfde metalen plaat, me de connectors bungelend eronder.

Een andere foto komt van de iPhone Club in Taiwan. Deze ziet er weer anders uit. De twee camera’s zijn hier even groot, de connectoren zijn er of in het echt, of in Photoshop vanaf gehaald, en het plaatje lijkt met zijn malle paarse achtergrond nog het meest op een klassiek cassettebandje. Maar wie weet, komen we deze module straks in de bestverkopende phablet ter wereld tegen.

dubbele camera iPhone 7 Plus mock-up

Voorts is plaatje drie op Weibo te zien, het Chinese sociale netwerk. Daar zien we vermoedelijk de achterkant van dezelfde module die chuansong.me heeft laten zien, want we zien dezelfde bungelende connectors maar geen camera’s. Die zijn waarschijnlijk verscholen in de handpalm waarin hij ligt.

dubbele cameramodule iPhone 7 Plus mock-up

Het valt uiteraard niet te zeggen wat Apple in het najaar gaat presenteren. Maar de voortdurend aanwakkerende berichten over een dubbele camera in de grootste iPhone, lijken aan te geven dat Apple hier wel serieus mee bezig is. Of er straks twee camera’s op de achterkant van de iPhone 7 Plus prijken, blijft uiteraard afwachten.

  • Delen:
Apple iPhone 6 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.