Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Galaxy Tab S3 gaat op de Galaxy Tab S2 lijken’

Geschreven door
Geplaatst op22 maart 2016, 9:14 CategorieAndroid

Naar verluidt zal het design van de onaangekondigde Galaxy Tab S3 veel lijken op dat van de Galaxy Tab S2. Dat blijkt uit een schets van de tablet. Wanneer de nieuwe tablet officieel zal worden aangekondigd, is op dit moment nog niet bekend.

Is dit de Galaxy Tab S3?

Binnenkort zal Samsung de opvolger gaan aankondigen van de Samsung Galaxy Tab S2 9.7 en de Tab S2 8.0. De nieuwe tablets zouden onder de motorkap een Qualcomm Snapdragon 652-processor en 3GB aan werkgeheugen krijgen. De schermen zouden even groot zijn, met een schermresolutie van 1536 bij 2048 pixels. Verder zou er een acht megapixel- en een twee megapixel-camera aanwezig zijn, evenals 32GB aan interne opslagruimte. Op de processor na, lijkt de Tab S3 dus ontzettend veel op zijn voorganger.

samsung-galaxy-tab-s3-vs-tab-s2

Niet alleen qua specs, maar ook qua design zouden de nieuwe tablets van Samsung op hun voorgangers gaan lijken, blijkt nu uit nieuwe geruchten. De schroeven en de camera’s zouden op dezelfde plekken komen te zitten en ook het design van het omhulsel lijkt identiek te zijn. Dat kun je op de bovenstaande afbeelding zien. De schets aan de linkerkant zou de Tab S3 moeten zijn, terwijl de foto aan de rechterkant de Tab S2 is. De nieuwe tablets van het Zuid-Koreaanse bedrijf zouden direct draaien op Android 6.0 Marshmallow.

  • Delen:
Samsung-Galaxy-Tab-S3-2
Samsung Galaxy Tab S3
Android Marshmallow (6.0)
Samsung Galaxy Tab S2 8.0
Android Lollipop (5.0)

Reacties

  1. Saskia
    19 januari, 2017 om 19:42

    Deze tablet zal waarschijnlijk begin dit jaar uitgebracht worden heb ik gelezen, waarom krijgt deze dan niet Android 7 Nougat? Of zal dat een update zijn die je later zelf moet uitvoeren?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.