Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gods Among Us Mobile krijgt content van Batman v Superman

Geschreven door
Geplaatst op3 maart 2016, 16:17 CategorieAndroid

Om de aankomende release van Batman v Superman: Dawn of Justice te vieren lanceert Warner Bros. een contentupdate voor Gods Among Us Mobile. Vanaf vandaag kunnen spelers nieuwe gear en karakters uit de film vrijspelen, zoals Batman, Superman en Wonder Woman.

Batman v Superman in Injustice: Gods Among Us

Warner Bros. Interactive heeft bekendgemaakt dat speler van de mobiele versie van Injustice: Gods Among Us kunnen rekenen op een contentupdate, er ere van de aankomende bioscooprelease van Batman v Superman: Dawn of Justice. Vanaf vandaag kunnen spelers nieuwe gear en personages uit de film vrijspelen, zoals Batman, Superman en Wonder Woman, in Challenge Mode of via Early Access en Booster Packs.  Vanaf 3 maart tot en met 13 april kunnen fans Superman en Wonder Woman vrijspelen in een serie Challenge Modes.

Fans die meteen in de huid van deze karakters willen kruipen, kunnen de Early Access Packs vanaf vandaag aanschaffen, met daarin gear voor de vechters en Power Credits. Vanaf vandaag is ook de Batman v Superman: Dawn of Justice Gold Booster Pack beschikbaar, waarmee spelers kans maken op Batman in de game. Daarnaast kunnen spelers de Dawn of Justice Gear Locker aanschaffen, met karakteraccessoires geïnspireerd door de film, zoals Batman’s cape, Clark Kent’s bril en Wonder Woman’s gouden lasso en meer.

De update is vanaf vandaag beschikbaar voor iPad, iPhone en iPod touch en binnenkort ook voor Android-apparaten.

  • Injustice: Gods Among Us
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.