Google Docs ondersteunt iPad Pro-resolutie nu

09 maart 2016 1 Minuut 0 Reacties
ipad-googledocs

Google heeft Google Docs deze week van een update voorzien. De tekstverwerker van de zoekmachinegigant ondersteunt nu de grotere resolutie van de iPad Pro. Daarnaast heeft het bedrijf nog een feature toegevoegd: een woordenteller.

Download de update voor Google Docs

Google is de laatste tijd goed bezig als het om het updaten van zijn iOS-app gaat. De zoekmachinegigant heeft namelijk enkele apps van een update voorzien, zodat ze ook de grotere resolutie van de iPad Pro ondersteunen. Eerst was de YouTube-applicatie aan de beurt. Hoewel de nieuwe resolutie wel wordt ondersteund, ondersteunt de video-app nog geen multitasking, zoals Split View en Picture-in-Picture. Ook Google Photos is onlangs van een update voorzien en die ondersteunt weer wel zaken als Split View en Slide Over.

Nu is Google Docs aan de beurt en je kunt het al bijna raden: hoewel de hoge resolutie wel wordt ondersteund, zien we tevens dat Docs nog steeds geen multitasking-onderdelen aanbiedt op de iPad. Je kunt dus wel enigszins spreken van vooruitgang, maar er is nog een lange weg te gaan. Docs biedt gebruikers nu wel een andere handige functie aan, waarvan je zou verwachten dat elke tekstverwerker die standaard zou hebben: een woordenteller. Je kunt de update voor Google Docs vanaf nu vinden in de App Store van Apple.

Google Docs

Reacties (0)