Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Store viert feest en doet 100 euro van prijs Nexus 6P af

Geschreven door
Geplaatst op12 maart 2016, 23:37 CategorieAndroid

De Google Store, voor hardware van het bedrijf, is precies 1 jaar oud geworden. Reden voor Google om de Nexus 6P in de aanbieding te gooien. Er gaat 100 euro van de prijs van de phablet af.

Honderd euro korting

De goedkoopste configuratie, de phablet met 32GB geheugen, kost nu niet 649 euro, maar 549 euro. De 64GB-variant is van 699 naar 599 euro gezakt. Datzelfde is het geval met de Nexus 6P met 128GB die van 799 naar 699 euro is gedaald.

Actie tot 27 maart

Google meldt dat de actie tot 27 maart duurt, daarna gelden de gewone prijzen weer.

 

Nexus 6P aanbieding

 

De Nexus 6P heeft een 5,7-inch scherm. Het aluminium apparaat is gemaakt door Huawei. Google zorgt er bij alle Nexus-apparaten voor dat de eerste twee jaar na de release altijd de laatste versie van Android het eerst op deze telefoons en tablets staat. De Nexus 6P wordt dus geleverd met Android 6 Marshmallow.

Vlaggenschip van Google

De Nexus 6P is het huidige high-end vlaggenschip van Google. Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 810 v2.1-processor met een kloksnelheid van 2GHz, vergezeld door 3GB aan werkgeheugen. Het opslaggeheugen kan niet worden uitgebreid met een micro sd-kaart.

Vingerafdrukscanner

De Google Nexus 6P heeft twee stereospeakers aan de voorzijde, Bluetooth 4.2 en WiFi 802.11 a/b/g/n/ac dual-band voor draadloze communicatie, nfc voor snelle koppeling met bluetooth-apparaten, gps voor locatiebepaling, 4G voor snel mobiel internet en drie microfoons. Aan de achterzijde bevindt zich een vingerafdrukscanner.

Wil je meer weten over de Google Nexus 6, bezoek dan onze productpagina.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.