Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Photos krijgt nieuwe navigatiebalk onderin

Geschreven door
Geplaatst op3 maart 2016, 9:45 CategorieAndroid

Google heeft een update uitgebracht voor Google Photos op Android, die een permanente navigatiebalk onderin het scherm toevoegt. Dat betekent dat gebruikers voortaan op een andere manier door de applicatie moeten navigeren dan ze gewend zijn.

Download nu Google Photos 1.15

Google zal vanaf vandaag een nieuwe versie van Google Photos gaan uitrollen. De update voegt onder andere een nieuwe navigatiebalk toe aan de onderkant van de app. Mocht je die bekend voorkomen, dan kan dat kloppen. Eerder kreeg Google+ al dezelfde behandeling. De balk staat permanent in beeld in Photos, terwijl die in Google+ verdwijnt wanneer je aan het scrollen bent. Mogelijk zal er nog een update aan komen die ervoor zorgt dat de balk zich op eenzelfde manier gedraagt in Photos als in Google+, maar dat is giswerk onzerzijds.

De balk is volgens Google toevoegt om ervoor te zorgen dat het gemakkelijker wordt om te navigeren door de applicatie. Het is voortaan niet meer mogelijk om van sectie naar sectie te vegen. Daarnaast heeft Google Collecties nu Albums genoemd. Dat schijnt een veelgevraagd verzoek te zijn geweest vanuit de gemeenschap. Aan de bovenkant van de Albumssectie bevindt zich een draaiend carrousel met koppelingen naar gedeelde albums, mensen, plaatsen, dingen, animaties, collages, video’s en mappen. Je kunt de apk downloaden via APK Mirror.

  • Google Photos
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.