Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Photos maakt het vakantiealbum voor je

Geschreven door
Geplaatst op22 maart 2016, 19:05 CategorieAndroid

Google heeft een update uitgebracht voor Google Photos, die daardoor nu in staat is direct een album te maken van je meest recente foto’s. Niet langer zullen die foto’s verdwijnen in het interne geheugen van je smartphone of tablet…

Download nu de update voor Google Photos

Dankzij een een vrijgegeven update is de applicatie Google Photos nu in staat om direct een album aan te maken voor de meest recente foto’s die je hebt gemaakt en hebt opgeslagen in de cloudopslagdienst. Dat betekent dat de foto’s die je niet direct op Facebook of Instagram zet, niet zullen verdwijnen in het interne geheugen van je smartphone of tablet. Wanneer het album is gemaakt door de Google Photos-app, dan krijg je daarover een notificatie. Wanneer je daarop tapt, dan krijg je direct het overzicht met foto’s en info te zien.

Het album dat de applicatie heeft gemaakt, bevat natuurlijk niet alleen de foto’s en video’s, maar ook de locaties waar het materiaal gemaakt is. Daarna ben je zelf nog in staat enkele veranderingen door te voeren. Zo kun je een onderschrift toevoegen of ervoor kiezen samen met andere het album aan te vullen. Ook kun je natuurlijk helemaal zelf een album samenstellen en allerlei soorten informatie toevoegen die jij van belang vindt. Google heeft aangegeven dat de update voor Google Photos vanaf vandaag wordt uitgerold naar iedereen.

  • Google Photos
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.