Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Photos op iOS ondersteunt Split View en meer

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2016, 9:29 CategorieApplicaties

Google heeft vandaag een update uitgebracht voor Google Photos, die nieuwe features met zich meebrengt voor zowel iPhone- als iPad-bezitters. De update brengt de app op versienummer 1.8.0 en is nu verkrijgbaar via de App Store.

Download de update voor Google Photos

Google heeft laten weten dat er een update beschikbaar is voor Google Photos op iOS. Deze update brengt het versienummer van de app naar 1.8.0 en is nu te downloaden via de App Store van Apple. Zowel iPad- als iPhone-bezitters krijgen toegang tot nieuwe functies. Zo ondersteunt de app nu de Live Photos-features van iOS 9: gebruikers zijn nu in staat om de foto’s te bekijken én op te slaan op de cloudopslagdienst. Deze feature is alleen beschikbaar voor mensen met een nieuwe iPhone, zoals de iPhone 6S of de iPhone 6S Plus.

Daarnaast is er nu ondersteuning voor Split View, een feature waar iPad-bezitters blij van moeten worden. Door de implementatie van Split View zijn gebruikers nu in staat Google Photos naast een andere app op de tablet te gebruiken. Daarvoor heb je uiteraard iOS 9 of hoger nodig, aangezien de functionaliteit alleen werkt in die versie van het besturingssysteem. Ook is er nu native support voor iPad Pro, gebruikt de app minder geheugen in de cache en zijn er algemene prestatieverbeteringen. Je vindt de app nu in de App Store van Apple.

  • Google Photos
  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.