Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google rolt beveiligingsupdate voor maart uit

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2016, 9:49 CategorieAndroid

Google heeft laten weten dat de nieuwste beveiligingsupdate voor Nexus-apparaten en de Google Pixel C vanaf nu wordt uitgerold naar iedereen. De update kan dus elk moment je smartphone, phablet of tablet bereiken. De update verschijnt later voor toestellen van andere fabrikanten.

Beveiligingsupdate van maart: zestien dingen verholpen

Google heeft bekendgemaakt dat er een nieuwe beveiligingsupdate klaarstaat voor iedereen die thuis een Google Pixel C-tablet of een Nexus-apparaat heeft (dat kan een smartphone, phablet of tablet zijn). Ook deze update is gebaseerd op Android 6.0.1, dus ga ervan uit dat er geen nieuwe functies worden meegeleverd. Google gebruikt deze update puur voor het verhelpen van problemen ten aanzien van de beveiliging van je Android-apparaat. Later zal de update ook naar toestellen van andere fabrikanten gaan komen.

De update komt in de komende week in elk geval naar de volgende apparaten.

  • Pixel C
  • Nexus 6P
  • Nexus 5X
  • Nexus 6
  • Nexus Player
  • Nexus 9
  • Nexus 5
  • Nexus 7 2013

In totaal hebben de teams achter Android en Chrome zestien problemen verholpen, die variëren van heel kritiek naar bijna ongevaarlijk. Zo is het voor kwaadwillenden niet meer mogelijk om een code uit te voeren vanuit een site, e-mail of mms-bericht – Google meldt dat er geen gevallen bekend zijn van mensen die hier slachtoffer van zijn geworden.

  • Delen:
Google Pixel C
Android Marshmallow (6.0)
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)
Google Nexus 9
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.