Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google vraagt welk lekker eten met een N begint (update)

Geschreven door
Geplaatst op15 maart 2016, 13:50 CategorieAndroid

Google vraagt de mensen die gebruikmaken van de app Google Opinion Rewards wat nou lekker eten is dat begint met de letter N. Wellicht voor Android N? Wij weten het haast wel zeker. Hier in Nederland is de vraag echter nog niet aangekomen, maar misschien komt dat nog.

Laat je stem horen voor de naam van Android N

Update 15-03-2016 om 16:44: Google noemt Android N intern New York Cheesecake.

Het is inmiddels traditie: wanneer Google een nieuwe versie van Android introduceert, dan plaagt het bedrijf de rest van de wereld met alleen de eerste letter van die naam (op volgorde van het alfabet). Android-liefhebbers lijken het erover eens te zijn dat ‘Nutella’ een fantastische naam is voor de nieuwste versie van het besturingssysteem, maar de kans is klein dat Google daarvoor kiest. Desondanks kunnen sommige mensen Google nu al helpen bij de besluitneming, aangezien hen twee vragen zijn gesteld via Google Opinion Rewards.

android-n-opinion-rewards

Hier in Nederland hebben wij de vragen nog niet gezien; maar mochten ze wel komen, dan weten we in elk geval wat we mogen verwachten. Eerst zal Google vragen wat lekker eten is dat begint met de letter N en daarna zal het een meerkeuzevraag stellen over jouw favoriete lekkernij dat eveneens begint met de N. Met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijk is wel te zeggen dat Google dit doet voor Android N – of ons in zeker mate alleen maar wil plagen. Mocht er al iets lekkers tussen zitten, dan weet je wat je straks wellicht kunt antwoorden.

  • Google Opinion Rewards
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.