Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hipster Whale werkt aan Disney-versie van Crossy Road

Geschreven door
Geplaatst op17 maart 2016, 10:13 CategorieAndroid

Disney en Hipster Whale hebben aangekondigd samen een Disney-versie van de game Crossy Road uit te brengen voor mobiele apparaten. Dat hebben de bedrijven aangekondigd tijdens de Game Developers Conference in San Francisco.

Crossy Road met Disney-figuurtjes

Hipster Whale en Disney hebben een samenwerking aangekondigd. Beide bedrijven werken aan een Disney-versie van Crossy Road, die moet uitkomen voor mobiele apparaten. Dat is tijdens een presentatie tijdens Game Developers Conference 2016 aangekondigd. Disney sloot al eens eerder een deal met een ontwikkelaar van een populaire game. Zo zijn er in het verleden twee Disney-versies van Temple Run uitgebracht, op basis van twee films die Walt Disney had geproduceerd, namelijk Oz en Brave. Temple Run is van developer Imangi.

Net zoals destijds met Temple Run, zal ook deze versie van Crossy Road populaire gameplay mechanics gaan combineren met de herkenbare personages van Walt Disney, zoals Mickey Mouse. Tot op heden is het Crossy Road-spel al meer dan 120 miljoen keer gedownload – voor een game die simpelweg kan worden omschreven als een ‘moderne variant van Frogger’, is dat toch een goede prestatie. In totaal zal het spel zo’n honderd Disney- en Pixar-personages gaan bevatten. Wanneer het spel wordt uitgebracht, is helaas niet bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.