Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei organiseert nog een evenement, op 6 april

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2016, 15:41 CategorieAndroid

Eerder deze maand kondigde Huawei al een evenement aan voor woensdag 9 maart, maar nu staat er nog een presentatie op de planning van het bedrijf. Deze presentatie zal op 6 april gaan plaatsvinden, in het Britse Londen.

Wat kondigt Huawei op 6 april aan?

De Chinese fabrikant Huawei zal twee evenement vlak na elkaar gaan organiseren. Eén van die evenement zal morgen, op 9 maart, plaatsvinden. De tweede op 6 april. Onduidelijk is wat de producent zal gaan aankondigen. Over allebei de presentaties wordt gezegd dat de kans groot is dat het bedrijf de P9-lijn zal gaan aankondigen. Morgen zien we in elk geval wat de fabrikant voor ons in petto heeft. Wordt de P9 niet aangekondigd, in alle vier zijn varianten, dan zal die aankondiging mogelijk voor de eerste week van april bewaard worden.

Er is echter wel een grote aanwijzing zichtbaar op de uitnodiging van het evenement op 6 april, wat mogelijk duidt op de P9. Aan de bovenkant zien we #OO, met de tekst: Change the way you see the world. Die twee O’s kunnen mogelijk een hint geven naar de dubbele camera van de P9. De geruchtenmolen heeft het er al een tijdje over: op de achterkant van het toestellen (of de toestellen) zou een dubbele camera komen te zitten, mogelijk voor 3D-foto’s. Of dat echt zo is, is momenteel niet met zekerheid te zeggen. We wachten rustig af…

  • Delen:
Huawei Mate 8
Android Marshmallow (6.0)
Huawei Mate S
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.