Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei organiseert op 9 maart een evenement

Geschreven door
Geplaatst op2 maart 2016, 10:34 CategorieAndroid

Huawei zal op 9 maart een evenement gaan organiseren. Onduidelijk is nog wat de fabrikant zal aankondigen; mogelijk wordt het de P9-lijn. Over die onaangekondigde lijn wordt gezegd dat er vier smartphones zullen verschijnen, waaronder twee phablets.

9 maart: Huawei organiseert een evenement

Hoewel Chinese smartphonemakers tijdens MWC 2016 een flink deel van de aandacht opeisten, zoals Xiaomi en Vivo, zagen we maar bar weinig van de grootste Chinese fabrikant: Huawei. Was dat nodig? Wellicht niet, aangezien de MateBook al voor genoeg aandacht zorgde. Desondanks schijnt de fabrikant nog een productlijn te willen lanceren dit jaar, namelijk de P9-lijn. Daarover wordt gezegd dat er vier smartphones zullen verschijnen, waaronder twee phablets. Eén van die phablets zou de P9max gaan worden, met een groot scherm.

Hoe groot, dat is nog niet duidelijk. De voorganger, de P8max, heeft een scherm van 6,8 inch. Naast deze phablet, zou Huawei aan nog een phablet binnen dezelfde serie willen werken, namelijk een ‘feature enhanced’-versie. De grootte van dit scherm van dit apparaat moet tussen de P9 en de P9max in liggen – onbekend is nog hoe groot precies. Dit apparaat zou ook meer werkgeheugen moeten aanbieden en een dual-rear twaalf megapixel-camera aan boord krijgen. Ook zou er meer intern geheugen aanwezig zijn. Het is nu wachten op 9 maart.

  • Delen:
Huawei Mate 8
Android Marshmallow (6.0)
Huawei MediaPad M2 Tablet
Android Lollipop (5.1)
Huawei MateBook
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.