Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hydraulische pers laat Samsung Galaxy S7 Edge ‘bloeden’

Geschreven door
Geplaatst op30 maart 2016, 11:07 CategorieAndroid

Altijd als er nieuwe, dure elektronica op de markt komt, zijn er sadisten die er genoegen in scheppen om dit moedwillig te vernielen. Tot zover niets nieuws; de Samsung Galaxy S7 Edge (800 euro) is al op vele manieren vernaggeld. Maar met een 400 ton zware hydraulische pers, dat hadden we nog niet gezien. En het dient gezegd: het levert een spectaculair filmpje op.

Galaxy S7 Edge

De Galaxy S7 Edge, een perfecte telefoon in het high-end segment met een 5,5-inch gekromd scherm, een supersnelle processor en gezegend met laaiend enthousiaste reviews, een phablet die ook nog eens waterdicht is en die vooral vanwege zijn oogstrelende design wordt geprezen, die dus: hij gaat eraan. In het filmpje daalt de hydraulische pers onbarmhartig meer op het brok elektronica, dat nergens heen kan; de 400.000 kilo zal hem pletten.

Doodsstrijd

Maar de manier waarop dat gebeurt is ronduit verbazend. De S7 Edge geeft het niet zomaar op. Hij levert een ware doodsstrijd. Hij explodeert. Met vlammen, rook, en nog meer vuur. Uiteindelijk lijkt er zelfs een soort bloed uit te druipen. Het hele proces is ronduit spectaculair.

Bloed, vuur en rook

Naderhand wordt in het filmpje het volledig geplette toestel uit de hydraulische machine gehaald. Daar is weinig meer van over, maar het scherm is wel wat groter geworden. Het ‘bloed’, de vlammen, de rook: dat komt allemaal door de batterij die explodeert onder de druk, en waar de vloeistof uit druipt.

Het filmpje is hieronder te zien.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.