Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Imgur op Android krijgt Material Design dankzij update

Geschreven door
Geplaatst op14 maart 2016, 9:14 CategorieAndroid

De applicatie Imgur, waar je veel afbeeldingen en gif-plaatjes op kunt terugvinden, is deze week geüpdatet. De app is nu voorzien van het Material Design. Ook zijn er uiteraard algemene prestatieverbeteringen doorgevoerd, zodat de applicatie soepeler draait.

Download de update voor Imgur op Android

Er is een nieuwe versie van Imgur beschikbaar voor Android. De update geeft de app het versienummer 2.4.2.370, maar dat is niet het enige waaraan je kunt zien of je de update al binnen hebt gehad. De ontwikkelaar van de applicatie heeft namelijk het Material Design toegevoegd. Desondanks zijn nog niet alle gebruikers te spreken over de nieuwe interface van de Imgur-app, omdat de knopjes voor het duimpje omhoog, het duimpje omlaag en het hartje naar boven zijn verplaatst en daardoor moeilijker te bereiken zijn voor de meeste mensen.

Daarnaast is er nu een balk aanwezig aan de onderkant van het scherm die je doorstuurt naar de comments en zien we dat er een FAB (floating action button) is toegevoegd, waarmee je de afbeeldingen en gif-plaatjes kunt delen. Ook daar zijn gebruikers niet echt over te spelen, omdat het delen van afbeeldingen lang niet zo veel gedaan wordt vanuit de app en die knop dus eigenlijk alleen maar in de weg zit. Zo zijn er nog een aantal dingen waar de mensen zich aan storen, dus laten we hopen dat het team achter Imgur meeleest en er in de toekomst wat aan doet.

  • Imgur - Awesome Images & GIFs
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.