Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram bèta op Windows 10 is voorzien van een update

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2016, 10:10 CategorieApplicaties

Er is een update verschenen voor Instagram op Windows 10, die onder meer de Live Tile van de applicatie doorschijnend, maar niet transparant, maakt. Ook kunnen gebruikers nu inloggen met hun Facebook-account.

Live Tile Instagram nu doorschijnend

Dit weekend is er een update verschenen voor de bèta van Instagram op Windows 10. De update brengt een aantal nieuwe opties met zich mee. Zo is het nu mogelijk om de Live Tile van de applicatie in te stellen als doorschijnend (maar niet transparant) en kunnen gebruikers voortaan ook inloggen met hun Facebook-profiel. Ook kunnen fotomakers de focus van een foto voortaan ergens anders opleggen door eenmalig op het scherm te tappen wanneer er een foto wordt gemaakt. Daarnaast zou de app nu sneller en soepeler moeten zijn.

Wil je zelf ook meedoen met de bèta van de Instagram-app voor Windows 10? Dan kun je hier klikken om je aan te melden. Meedoen kost niets, maar weet wel dat het af en toe kan voorkomen dat er eens iets mis kan gaan en dat je bugs tegenkomt. Zoals het er echter nu naar uitziet, wordt de ervaring per update verbetert en gaat die ervaring steeds meer op de iOS-versie lijken. Instagram wordt op dit moment nog steeds gezien als een groot sociaal netwerk waar je gemakkelijk je (vooral bewerkte) foto’s met vrienden en volgers kunt delen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.