Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram voor Windows 10 Mobile verschenen

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2016, 17:51 CategorieApplicaties

Vanaf nu is het mogelijk om een officiële app van Instagram te downloaden voor Windows 10 Mobile. Het gaat hier wel om een bètaversie van de applicatie. De app is nu gratis te downloaden uit de Windows Store.

Download Instagram voor Windows 10 Mobile

Dit weekend verscheen er een video online waarin we mogelijk de eerste glimp zagen van Instagram voor Windows 10. En nu staat de app al in de Windows Store, weliswaar in bèta, waar iedereen hem met Windows 10 Mobile kan downloaden en uitproberen. Omdat het een bètaversie betreft, kan het zijn dat je nog enkele functies mist of dat bepaalde zaken op enig punt zullen veranderen. Heb je echter feedback voor het team nadat je de app hebt geïnstalleerd en gebruikt? Dan kun je je toestel schudden en direct die feedback doorgeven.

Met de Instagram-app voor Windows 10 Mobile kun je natuurlijk foto’s maken en bewerken, zoals je dat ook op andere platformen kunt. Zo kun je verschillende filters gebruiken, maar ook zelf de belichting, het contrast en meer aanpassen van de gemaakte foto’s. Je kunt mensen opzoeken en volgen via het sociale netwerk en elkaar privéberichten sturen, met eventueel een foto. Mocht je nog niet overtuigd zijn van de nieuwe app van Instagram, die je hieronder kunt downloaden, dan is er nog altijd het alternatief 6tag.

  • Instagram (Beta)
  • Delen:
Microsoft Lumia 950 XL
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.