Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iOS 9.3 brengt Dolby Digital Plus 7.1 naar iPad en iPhone

Geschreven door
Geplaatst op23 maart 2016, 14:37 CategorieiPad

iOS 9.3 brengt al een hoop toffe features met zich mee, zoals de nachtmodus. Maar er is ook ondersteuning voor Dolby Digital Plus 7.1 meegekomen. Dat geldt althans voor alle apparaten die ook in staat waren (tenminste) iOS 8.0 te laten draaien.

Dolby Digital Plus 7.1 voor iPad en iPhone

Uiteraard stond de presentatie van Apple afgelopen maandagavond in het teken van de nieuwe iPad (de 9,7 inch iPad Pro) en de nieuwe iPhone (de iPhone SE), maar dat is niet alles wat het bedrijf destijds aankondigde. Ook werd meteen de nieuwste versie van iOS 9 gelanceerd, namelijk iOS 9.3, die een hoop nieuwe features met zich meenam. Eén van de bekendste features is ongetwijfeld de nachtmodus, waarmee je in de avond de blauwe lichten kunt filteren van je scherm. Daarnaast voegde Apple ondersteuning voor Dolby Digital Plus 7.1 toe.

De update is nu beschikbaar voor alle compatible iPhones, iPads en iPods en stelt je in staat de Dolby Audio-soundtrack van je films en tv-series te beluisteren zoals ze bedoeld waren. Nu kun je je natuurlijk afvragen: wat heb je er aan op zo’n handzaam apparaat? Gelukkig kun je dat apparaat ook aansluiten op een speakersysteem door middel van een Lightnig-naar-av-adapter. iOS 9.3 is nu beschikbaar voor alle iOS-apparaten die ook in staat waren iOS 8.0 te draaien – dus ook de oudere modellen kunnen profiteren van deze grote audio-update.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.