Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPad Pro mini wordt duurder dan iPad Air 2’

Geschreven door
Geplaatst op18 maart 2016, 20:41 CategorieApple

Op 21 maart presenteert Apple waarschijnlijk de volgende generatie iPad, maar het is nog altijd gissen naar wat we precies kunnen verwachten. Volgens sommige bronnen introduceert Apple de iPad Pro mini, een kleine versie van de iPad Pro. Dit model zou duurder worden dan de huidige iPad Air 2.

De iPad Air 2 werd in Nederland geïntroduceerd voor 499 euro en je zou verwachten dat Apple de opvolger voor dezelfde prijs in de winkels legt. Maar, volgens 9to5Mac is dit niet het geval. Omdat het gaat om de iPad Pro mini, die weliswaar hetzelfde formaat van 9.7-inch heeft, vraagt Apple wat meer.

Apple zou de iPad Pro mini voor 599 dollar, en dus waarschijnlijk 599 euro, in de winkels willen leggen. De iPad Air 2 zou met zijn prijs van 499 euro dan gewoon in het assortiment blijven. Dat laatste vinden we niet heel gek aangezien dit model nog prima met de concurrentie meekan en we op het gebied van stand-alone tablets de afgelopen geen bijzondere ontwikkelingen gezien hebben.

De iPad Pro mini zou met minimaal 32GB aan opslaggeheugen verkocht worden, met een maximum van 128GB. De iPad Air 2 blijft dan in alle varianten, vanaf 16GB, beschikbaar.

Lees meer over wat we verwachten van de nieuwe iPad.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.