Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 7 Plus zal niet waterdicht zijn’

Geschreven door
Geplaatst op1 maart 2016, 10:24 CategorieiPhone

Volgens een nieuwe lading geruchten zal de aankomende iPhone 7 Plus niet waterdicht zijn, ook al werd eerder nog beweerd van wel. Omdat we met geruchten te maken hebben, is het op dit moment nog steeds niet zeker of de iPhone 7 nou waterdicht wordt of niet.

Meer geruchten over de iPhone 7 Plus opgedoken

De Japanse Blog Mac Otakara heeft nieuwe geruchten over de iPhone 7 (Plus) de wereld in geholpen. Over het normale model wordt gezegd dat die even groot en dun wordt als de iPhone 6S, waardoor de kans bestaat dat de 7 Plus even groot en dun zal worden als de 6S Plus. Wellicht dat de toestellen nét even dunner zullen zijn, dankzij het lcd-scherm dat één millimeter dunner zou zijn geworden. Daarnaast wordt er ook beweerd dat de iPhone 7 helemaal niet waterdicht zal worden, maar wel tegen enkele druppels zou moeten kunnen.

Over de camera op de achterkant wordt gezegd dat die niet zal uitsteken. Of het een dual-lens-setup zal worden, is echter niet bekend. Eerder werd beweerd dat het 5,5 inch-model, de iPhone 7 Plus, wordt voorzien van een camerasysteem met twee lenzen op de achterkant, terwijl het 4,7 inch-model het moet doen met één camera. Ook wordt er wederom melding gemaakt van het verdwijnen van de 3,5 mm-audioaansluiting aan de onderkant. Die moet namelijk plaatsmaken voor een Lightning-poort, die mogelijk iets dunner zal zijn dan voorheen.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.