Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone in 2017 wordt voorzien van een oled-scherm’

Geschreven door
Geplaatst op3 maart 2016, 9:59 CategorieiPhone

Er is een nieuw gerucht verschenen over de iPhone die na de 7 (Plus) zou moeten verschijnen: die serie zou worden voorzien van een oled-scherm. Dat switch naar oled-schermen zou dan een jaar eerder gebeuren dan aanvankelijk gepland zou zijn.

Krijgt de iPhone een oled-scherm?

Apple is op dit moment achter de schermen bezig met het klaarstomen van de iPhone die dit jaar zal moeten verschijnen. Ondertussen kijkt het bedrijf ook al verder en schijnt het nu van plan te zijn het oled-scherm niet in 2018, maar in 2017 te gaan introduceren voor de iPhone-serie. Dat meldt althans de Japanse krant Nikkei, die doorgaans goed ingelicht is. Eerder kwam al het gerucht naar buiten dat Apple het nieuwe scherm voor de 7 Plus zou willen gebruiken, maar daarvoor waren helaas te weinig middelen aanwezig op dat moment.

Apple zou deze stap naar voren willen schuiven, om er voor te zorgen dat de verkopen van de iPhones niet gaan stagneren. Daarnaast zou het bedrijf ook met Samsung in gesprek zijn voor gebogen schermen, maar die plannen lijken voorlopig van de baan te zijn, laat de Nikkei weten. In november kwam nog naar buiten dat Apple het oled-scherm pas in 2018 kan gebruiken, omdat leverancier Japan Display dan pas de schermen klaar zou kunnen hebben. Maar met hulp van Samsung en LG zou de stap dus al in theorie eerder gemaakt kunnen worden.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.