Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Kairosoft brengt Skyforce Unite uit voor Android

Geschreven door
Geplaatst op29 maart 2016, 10:07 CategorieAndroid

De Japanse gameontwikkelaar Kairosoft heeft een nieuw spel uitgebracht voor Android, genaamd Skyforce Unite. De iOS-versie verschijnt iets later. In deze game moet je een heldenteam bij elkaar verzamelen, die het opnemen tegen het kwaad in gevechtsvliegtuigen.

Download nu Skyforce Unite van Kairosoft

De Japanse ontwikkelaar Kairosoft heeft met zijn simpele en verslavende spellen al heel wat gamers rondom de wereld voor zich gewoon. Ook hier op de redactie kijken we altijd uit naar nieuwe games van deze ontwikkelaar. Deze week is er een nieuw spel in Google Play verschenen, die later naar iOS komt: Skyforce Unite. In deze strategische rpg krijg je de taak een team van helden samen te stellen die het in verschillende gevechtsvliegtuigen op moet nemen tegen het kwaad. Het spel is nu gratis te downloaden, maar bevat wel in-app-aankopen.

En daarover is helaas al veel kritiek ontstaan. Op Reddit klagen een hoop mensen over de staminabalk en hoe die er eigenhandig voor zorgt dat ze het spel niet willen spelen. Desondanks kan de game nog wel rekenen op een positieve beoordeling binnen Google Play, al komt die rode balk steeds dichterbij die grote groene aan de bovenkant van de sectie. Daarnaast heeft Kairosoft ook nog twee andere games gelanceerd, voorlopig alleen nog in Japan, genaamd (grof vertaald) Miniature Garden City Railway en Game Center Club.

  • Skyforce Unite
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.