Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LastPass brengt tweestapsverificatie-app uit

Geschreven door
Geplaatst op17 maart 2016, 10:36 CategorieAndroid

LastPass heeft een app uitgebracht voor tweestapsverificatie, die nu verkrijgbaar is voor Android en iOS. De app heet Authenticator en is gratis te downloaden. De applicatie biedt features aan voor LastPass en andere apps op je smartphone of tablet.

Download nu LastPass Authenticator

Wanneer je beschikt over een mobiel apparaat, dan ben je je mogelijk bewust van de gevaren die zo’n handset met zich meebrengt wanneer de device in de verkeerde handen terechtkomt. Gelukkig zijn er al enkele hulpmiddelen beschikbaar, zoals een wachtwoordenmanager waar alleen jij toegang tot hebt. Maar het kan ook een stapje verder met tweestapsverificatie. LastPass, een populaire wachtwoordenmanager, heeft nu Authenticator uitgebracht voor Android en iOS, waarmee het bedrijf tweestapsverificatie gebruiksvriendelijk wil maken.

Met de Authenticator-applicatie kun je gemakkelijk en snel de tweestapsverificatie instellen en gebruiken. Niet alleen voor je kluis met wachtwoorden, maar ook voor andere applicaties op je Android- of iOS-apparaat. Authenticator zou in theorie een soort centraal punt kunnen worden voor alle apps met gevoelige informatie. Helaas werken nog niet alle functies met andere apps, maar wel met LastPass, en het is ook nog niet bekend wanneer dit wel het geval zal zijn. Authenticator werkt met zes cijfers, sms-codes en met Google Authenticator.

  • LastPass Authenticator
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.