Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG Stylus 2 krijgt digitale radio

Geschreven door
Geplaatst op15 maart 2016, 23:15 CategorieAndroid

De LG Stylus 2, een 5,7-inch phablet in de budgetcategorie, krijgt als eerste smartphone ter wereld een digitale radio aan boord. Deze DAB+, oftewel Digital Audio Broadcasting, moet de standaard FM-radio vervangen.

Radio belast databundel niet

Digitale radio moet een betere ontvangst garanderen dan standaard FM. LG heeft de Stylus 2 hiermee uitgerust en dit aangekondigd op een grote radiobeurs, Radiodays Europe 2o16. Of digitale radio nog een grote toekomst heeft op dit soort apparaten, in een tijd waarin streamingdiensten als Spotify, Deezer en Apple Music de gunst van de consument winnen, is een vraag waar LG niet veel woorden aan vuil maakt. Wel over de geweldige geluidskwaliteit van de digitale radio. Die digitale radio belast niet de databundel van de eigenaar van de telefoon, en dat is wel een onderscheidend voordeel.

Nederland snel aan de beurt

LG heeft bekendgemaakt dat Nederland tot de eerste landen behoort waar de LG Stylus 2 wordt uitgebracht, samen met België, Italië, Duitsland, Noorwegen, Engeland en Australië.

5,7-inch scherm met styluspen

De LG Stylus 2 is net voor het MWC bekendgemaakt. De phablet heeft een 5,7-inch scherm en een 1-Watt speaker, plus een 3000 mAh batterij die vervangen kan worden. Een quadcore 1.2Ghz-processor drijft dit toestel aan. Er zit 1,5GB ram in, 16GB opslaggeheugen en Android 6.0 Marshmallow staat er al op. De phablet wordt geleverd met een styluspen, zoals de naam van het toestel al aangeeft. LG heeft nog geen prijzen of data bekendgemaakt.

  • Delen:
LG G4 Stylus
Android Lollipop (5.0)

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.