Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lightroom op iOS kan afbeeldingen in volle resolutie exporten

Geschreven door
Geplaatst op2 maart 2016, 19:50 CategorieApplicaties

Adobe heeft een update uitgebracht voor Lightroom op iOS. Gebruikers kunnen nu afbeeldingen en foto’s in volle resolutie exporteren. Ook is er een fix voor de momenten waarop de app crashte en zijn er nog wat aanpassingen gedaan.

Download de update voor Lightroom op iOS

Adobe heeft een update uitgebracht voor Lightroom op iOS. Dit is een afbeelding- en fotobewerkapplicatie, die tevens op Android verkrijgbaar is (die onlangs ook van een update is voorzien). De update zorgt ervoor dat het versienummer van de app op 2.2 terecht komt en geeft bewerkers de mogelijkheid om afbeeldingen en foto’s in volle resolutie te exporteren. Je hoeft dus geen concessies meer te doen wanneer je onderweg foto’s moet bewerken voor werk of plezier – de iOS-applicatie stelt je nu in staat meer te doen met je materiaal.

Het maakt niet uit of de afbeelding gemaakt is met de iPhone of iPad waar de app op staat of van een ander apparaat af komt. Dat is nog niet alles dat de update met zich meebrengt. Zo is er ook verbeterde 3D Touch-ondersteuning. Zo is er nu ook de mogelijkheid om een volledige preview van een afbeelding te krijgen binnen de fotobrowser, door je duim even op het scherm te drukken. Daarnaast is nu ook het probleem opgelost dat er voorheen voor zorgde dat de app vastliep. De nieuwste versie van Lightroom is nu te downloaden via de link.

  • Adobe Photoshop Lightroom
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.