Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

MailTime nu ook verkrijgbaar op Android

Geschreven door
Geplaatst op30 maart 2016, 10:03 CategorieAndroid

Vanaf nu kun je ook MailTime downloaden voor Android. Deze mailapplicatie is al sinds eind 2014 op iOS verkrijgbaar en heeft een unieke kijk op e-mail. De app presenteert de mailconversatie namelijk alsof het een chatgesprek is.

Download nu MailTime voor Android

Vanaf nu kun je MailTime ook downloaden voor Android. Deze applicatie is al sinds eind 2014 verkrijgbaar voor iOS en bundelt alle e-mailberichten in een handig chatoverzicht. De interface van je e-mailclient, je kunt kiezen uit alle groten aanbieders, verandert in een soort sms-vormgeving, wat het overzicht alleen maar ten goede komt. De ‘gesprekken’ worden ook onder elkaar geplaatst wanneer je de mail net geopend hebt, alsof je dus te maken hebt met een berichtendienst. Het is allemaal heel clean en simpel en moet de communicatie versoepelen.

Maar wanneer je de app opent, dan valt ongetwijfeld op dat je niet direct alle mails voorbij ziet komen. Dat komt doordat de applicatie slim genoeg is om te bepalen of het een mailconversatie waardig is, door te checken hoe veel contact er heeft plaatsgevonden tussen jou en dat andere contactpersoon. Mocht je toch onverhoopt een mailtje missen, dan vind je hem onder de tab van alle e-mailberichten. Wellicht dat MailTime niet voor iedereen is weggelegd – sommige mensen zie mail als een takenlijst, in plaats van een berichtenservice.

  • MailTime
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.