Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Makers Clash of Clans brengen nieuwe game uit

Geschreven door
Geplaatst op3 maart 2016, 9:12 CategorieAndroid

De makers van de populaire game Clash of Clans hebben een nieuwe game uitgebracht voor Android en iOS: de realtime strategy game Clash Royale. De strategische gameplay wordt gecombineerd met het verzamelen en inzetten van kaarten.

Makers Clash of Clans brengen Clash Royale uit

De makers van het populaire spel Clash of Clans hebben een nieuwe game uitgebracht: Clash Royale. Dit is een realtime strategy spel. Dat betekent dat je een strategie verzint en tijdens het spelen erachter komt of die werkt of niet. Je speelt dus niet om beurten en moet direct reageren op wat er op het scherm gebeurt. Deze strategische gameplay wordt tevens gecombineerd met het verzamelen en inzetten van kaarten. Zijn die kaarten ingezet, dan zullen de monsters op het speelveld net zo lang doorvechten totdat de tegenstander die omlegt.

Je krijgt dus niet de taak om al die kaarten te micromanagen, zoals bijvoorbeeld in Hearthstone. Je krijgt de taak om de twee torens van je tegenstander plat te krijgen en moet dat dus doen met al die kaarten, terwijl je wacht op het moment dat je een nieuwe kaart mag spelen. Heb je de torens plat? Dan val je de tegenstander direct aan. Is zijn health op, dan heb je de ronde, van maximaal drie minuten, gewonnen. Clash Royale, met personages uit Clash of Clans, is nu te downloaden uit Google Play en de App Store (met in-app-aankopen).

  • Clash Royale
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.