Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Meizu Pro 6 lekt uit met 5,7-inch scherm

Geschreven door
Geplaatst op26 maart 2016, 10:41 CategorieAndroid

Een reeks foto’s van de nieuwe Meizu Pro 6 is uitgelekt. Het toestel wordt een phablet met een schermformaat van 5,7 inch.

Nieuw vlaggenschip

De Chinese telefoon moet een van de nieuwe vlaggenschepen voor dit jaar worden. De Android-phablet is uitgerust met stevige hardware. Zoals een Helio X20-processor, of een Helio 25, daar zijn de kenners nog niet uit. In ieder geval heeft de processor tien processorkernen waarvan er vijf zijn geklokt op 2.0Ghz, en vijf op 2,5Ghz.

5,7-inch scherm

Het 5,7-inch scherm is indrukwekkend, met een resolutie van 2560×1440 pixels. De Meizu Pro 6 heeft een grafische Mali T880 coprocessor aan boord. De achtercamera zou een resolutie hebben van 21 megapixel, die aan de voorkant schiet selfies in 5 megapixel. De telefoon wordt opgeladen via een usb type-c poort.

iPhone 6S Plus

Dat de Meizu Pro 6 nu uitlekt is enigszins verrassend, aangezien voorganger Pro 5 pas in oktober is onthuld. Het uiterlijk van de telefoon lijkt nogal op dat van de iPhone 6S Plus, met ongeveer dezelfde afgeronde hoeken en randen, een aluminium achterkant en bijna dezelfde plastic antennelijnen als bij de concurrent.

Webwinkels

Meizu heeft nog nooit telefoons uitgebracht buiten Azië. Het is dan ook erg onwaarschijnlijk dat deze telefoon naar Nederland zal komen. Wel zal het toestel waarschijnlijk te bestellen zijn via Chinese webwarenhuizen die in Europa actief zijn. Aangezien Meizu in China vanwege het strakke uiterlijk en de snelle prestaties een erg populair merk is, zijn de telefoons van dit merk ook meestal in die online winkels vrij snel uitverkocht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.