Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft geeft snel universele Skype-app voor Windows 10 uit

Geschreven door
Geplaatst op25 maart 2016, 9:44 CategorieApplicaties

Microsoft is voornemens binnenkort een universele app van Skype uit te brengen. De app moet in de komende weken gaan verschijnen voor het platform en moet voldoen aan de behoeften van de gebruikers, die te maken krijgen met groter wordende schermen en meer.

Skype krijgt universele app voor Windows 10

Microsoft heeft aangegeven dat er over enkele weken een universele applicatie van Skype zal verschijnen voor Windows 10. De nieuwe app zal een single app experience aanbieden: dat betekent dat je één app voor alle functies van de communicatiedienst krijgt en dus niet onnodig extra applicaties hoeft te downloaden. Ook zal het design verder simpel en toegankelijk zijn en krijgt de app toegang tot functies als videobellen, berichten versturen en meer basale features. Later worden er meer dingen toegevoegd, zoals bellen in groepen en meer.

Wanneer deze Skype-app in de Store staat, dan heeft Microsoft drie verschillende Skype-apps voor het Windows 10-platform. Maar het bedrijf heeft inmiddels ook al toegezegd voornemens te zijn al die ervaringen binnen één applicatie aan te bieden, maar dat gaat nog even duren. Microsoft wil deze nieuwe software aanbieden, omdat mensen anders met hun tablets en computers omgaan: de schermen worden groter, mensen gebruiken meer apps en willen graag zo min mogelijk troep op hun apparaten hebben staan. Hier wil het bedrijf dus op inspelen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.