Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Office kan bestanden exporteren naar pdf op Android

Geschreven door
Geplaatst op30 maart 2016, 10:16 CategorieAndroid

Microsoft heeft de drie grote apps van Microsoft Office op Android van een flinke update voorzien, die nu te downloaden is vanuit Google Play. Zo is het nu onder meer mogelijk bestanden direct te exporteren als pdf-bestand.

Microsoft Office krijgt een flinke update

In de afgelopen maanden konden we al zien dat Microsoft langzaamaan steeds meer pc-features naar de mobiele versies van Microsoft Office brengt. Onlangs werden er nog functies als automatisch opslaan en live samenwerken toegevoegd en deze week zien we dat de drie grote apps van het pakket de mogelijkheid krijgen bestanden direct te exporteren naar pdf. Daarnaast hebben gebruikers de mogelijkheid foto’s direct te implementeren wanneer ze net gemaakt zijn, wat natuurlijk een ontzettend handige feature is voor onderweg.

Het feit dat Microsoft Office bestanden nu direct naar pdf kan exporteren is een belangrijke stap, zeker nu de office suit-markt wat meer gefragmenteerd raakt. Pdf is een mooi bestand dat door het gros van de bestaande programma’s gelezen kan worden, waardoor je daar dus niet meer over na hoeft te denken. Daarnaast krijgen zowel Word, Excel als PowerPoint de mogelijkheid rtf-bestanden te openen. Voor beide features heb je wel een constante internetverbinding nodig geeft Microsoft aan, omdat het omzetten op een Microsoft-server gebeurt.

Download: Microsoft Word | Microsoft Excel | Microsoft PowerPoint

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.