Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple verkoopt Office 365 als accessoire voor de iPad Pro 9.7

Geschreven door
Geplaatst op24 maart 2016, 11:03 CategorieiPad

Tijdens de presentatie van de iPad Pro 9.7-inch liet Apple weten dat het bedrijf de tablet een ideale vervanger vindt voor een Windows-computer en die uitspraak wordt nu kracht bijgezet. Op de website van Apple kan de nieuwe iPad Pro namelijk besteld worden in combinatie met een Office 365-abonnement.

Als onderdeel van het bestelproces van de iPad Pro met 9.7-inch scherm kun je nu kiezen voor een Office 365-abonnement. Hiermee krijg je volledige toegang tot Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Je hebt de keuze uit verschillende abonnementsvormen, waaronder Home, Persoonlijk en een studentenversie.

Apple heeft natuurlijk zijn eigen iWork-suite met apps die nagenoeg hetzelfde doen maar met deze stap probeert het bedrijf huidige Windows-gebruikers te overtuigen voor een iPad Pro te gaan. De Office-apps zijn overigens al gratis te gebruiken op de kleinere iPad Pro, zo liet Microsoft eerder deze week weten. De volledige features zijn echter pas beschikbaar wanneer je een Office 365-abonnement aanschaft.

De optie om een Office365-abonnement af te sluiten bij je aankoop is echter niet alleen voor de nieuwe iPad Pro. De optie is nu ook te vinden wanneer je een iPad Air 2, iPad mini 2 of iPad mini 4 bestelt. Office is het meest populaire pakket voor productieve taken en als Apple de productieve gebruikers wil overtuigen zal het alle opties moeten aanbieden.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.