Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Miitomo van Nintendo nu te downloaden voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op31 maart 2016, 15:52 CategorieAndroid

De eerste Nintendo-applicatie voor smartphones en tablets is vanaf vandaag te gratis downloaden voor Android en iOS. In deze game kun je op een andere manier communiceren met je vrienden, door (soms aparte) vragen aan elkaar te stellen.

Download nu Miitomo voor Android en iOS

Vanaf nu is het mogelijk de eerste app van Nintendo te downloaden voor mobiele apparaten. De applicatie, waarin je op een andere manier kunt communiceren met je vrienden, is zojuist live gegaan in Google Play en de App Store van Apple. Nintendo noemt deze app een free-to-start-applicatie, die je gratis kunt beginnen te spelen. Er zijn een hoop in-app-aankopen aanwezig waarmee je nieuwe kleren en andere accessoires voor je Mii vrij kunt spelen. Alles is echter optioneel en er wordt ook geen druk achter de aankoop gezet.

In Miitomo maak je een Mii: een digitale avatar die Nintendo-gamers kennen van de Wii, Wii U en Nintendo 3DS. Jouw Mii-personage en die van je vrienden stellen je vragen en delen de antwoorden met jou en je vrienden. Misschien kom je wel iets over elkaar te weten wat je nooit had verwacht… Verder kun je nog een aantal dingen doen met de applicatie. Zo kun je zelf achtergronden voor je toestel maken, hen in de echte wereld plaatsen door middel van augmented reality en een minigame spelen waarin je Mii-cadeau’s kunt verzamelen.

  • Miitomo
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.