Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mozilla brengt brengt Firefox v45 uit voor Android

Geschreven door
Geplaatst op9 maart 2016, 9:53 CategorieAndroid

Mozilla heeft deze week een update uitgebracht voor de Android-versie van Firefox, de populaire browser die ook op een computer te gebruiken is. De update brengt een aantal mogelijkheden met zich mee met betrekking tot databesparing en zelf privacy.

Download de update van Firefox voor Android

Deze week is er een nieuwe versie van Firefox voor Android uitgebracht, die een aantal mogelijkheden met zich meebrengt met betrekking tot databesparing en privacy. Zo kun je nu instellen dat de browser afbeeldingen niet meer automatisch downloadt wanneer je je niet op een WiFi-netwerk bevindt. Wil je toch een afbeelding onderweg checken, dan kun je het bestand even ingedrukt houden. Daarnaast is het mogelijk toegang tot de camera en de microfoon te blokkeren – dit kun je zelfs per profiel op je Android instellen.

De eerste optie vind je onder Instellingen > Geavanceerd en de tweede onder Instellingen > Voeg gebruiker toe. Daarnaast biedt Firefox ook de mogelijkheid aan .onion-adressen te blokkeren. Die optie kun je bereiken door about:config in te typen in de adresbalk en vervolgens de functie te activeren. Uiteraard zijn er ook een hop bugfixes en prestatieverbeteringen in deze versie van de populaire browser. Mocht je de update nog niet hebben, dan kun je hem handmatig downloaden van APK Mirror. Of je check de app in Google Play.

  • Firefox-webbrowser
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.