Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Netflix biedt nieuwe kindervriendelijke ervaring aan op Android

Geschreven door
Geplaatst op14 maart 2016, 9:42 CategorieAndroid

Netflix heeft een update uitgebracht voor Android die een vernieuwde, kindervriendelijke ervaring met zich meebrengt. De interface is uitnodigender geworden. Zo is de achtergrond nu wit en zijn er ronde icoontjes toegevoegd met daarin bekende personages.

Download nu de update voor Netflix op Android

Netflix heeft een update uitgebracht voor de Android-versie van de app, die een vernieuwde ervaring voor kinderen aanbiedt. Daar waar eerst heel de applicatie een donkere achtergrond had, heeft nu de modus voor kinderen, waar je allerlei kindervriendelijke films en series vindt, een witte achtergrond gekregen. Ook is de rij aan de bovenkant aangepast. Daar staan nu geen rechthoekige afbeeldingen meer, maar juist ronde icoontjes. In die icoontjes staan afbeeldingen van bekende personages, zoals bijvoorbeeld Mickey Mouse en Pikachu.

De rechthoekige afbeeldingen daaronder zijn niet aangepast en bevatten nog steeds kleurrijke posters van de film of serie die ze representeren. Op dit moment is de wijziging alleen beschikbaar voor Android-tablets en is het onduidelijk of de verandering ook wordt doorgevoerd aan de iPad-versie. Ook weten we op dit moment nog niet of smartphones en phablets voor de veranderingen in aanmerking komen. Android-smartphones krijgen nog wel een beetje aandacht dankzij de verbetering in het casten en de algemene prestatieverbeteringen.

  • Netflix
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.