Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe 10,1-inch midrange tablet Samsung bij benchmarksite geweest

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2016, 23:49 CategorieAndroid

GFXBench laat zien dat er onlangs een nog niet aangekondigde tablet is getest, de SM-T585. Deze midrange tablet krijgt een 10.1-inch sherm.

Galaxy Tab A of E

Misschien wordt het een tablet in de serie Galaxy Tab A (hierboven afgebeeld) of Tab E, de beide budgetlijnen die Samsung voor zijn tablets voert. De benchmarksite vertelt niet erg veel over de inhoud van het apparaat. De tablet zou in ieder geval beschikken over een 10-inch scherm met een resolutie van 1920×1200 pixels.

Geen oled-scherm

Voorts zit er 2GB ram aan boord, 16GB opslaggeheugen en 16GB opslaggeheugen. Wie dat te weinig vindt, zal blij zijn dat deze tablet een micro sd-kaartsleuf bezit. Het scherm is geen oled-display zoals bij de meeste apparaten die Samsung nu op de markt brengt, maar een ‘gewoon’ TFT lcd-paneel. Dat gegeven duidt erop dat deze tablet voor de midrangemarkt is betemd.

Marshmallow

Op cameragebied vinden we aan de voorkant een 8-megapixelexemplaar, en aan de frontzijde zit een 2-megapixelcamera. De tablet loopt op de allerlaatste versie van Android (6.0.1 Marshmallow).

Exynos-processor

De tablet zou waarschijnlijk een achtkernige 1.7Ghz-processor aan boord moeten hebben, en wel een Exynos 7870-chipset van Samsung’s eigen makelij. De tablet zou 4G lte ondersteunen.

 

Wanneer Samsung deze tablet zal uitbrengen, en hoe hij gaat heten, is nog niet helder. Behalve een Galaxy Tab A of E, kan hij ook nog Galaxy Tab 5 gaan heten.

  • Delen:
Samsung Galaxy TabPRO S
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.