Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Plaatjes en specificaties van nieuwe hybride Asus-tablet lekken uit

Geschreven door
Geplaatst op20 maart 2016, 21:47 CategorieWindows

Reclameplaatjes en veel specificaties van een nieuwe Asus-tablet zijn uitgelekt. Het is een Windows-hybride met de typenaam ASUS T302CA. De nieuwe tablet valt in de Chi-serie van de fabrikant.

Intel Core M-processor en Windows 10

De 2-in-1 tablet kan ook nog twee andere typenummers dragen, T302C of T302 Chi. Dat hangt waarschijnlijk af van de gekozen configuratie. De tablet komt naar de winkels met een toetsenbord, dat ook als dock dienstdoet. Hierin zit een pin-connector en twee volledige usb a-poorten. Het toetsenbord bezit een batterij die de accuduur van de tablet kan verdubbelen. Tablet en toetsenbord gaan gehuld in een behuizing van aluminium, met ‘satijn finish’  en ‘diamantgeslepen hoeken’.

Asus bv2

 

SSD-schijf en 12,5-inch scherm

Het is een dunne tablet met een schermdiagonaal van 12,5 inch. De schermresolutie is full HD en hij wordt aangedreven door een Intel Core M Skylake-processor, 4GB ram en een ssd-schijf van 128 GB.

Windows 10 Home is hier het gekozen beturingssysteem. Er komt ook een zakelijke variant met een Intel Core M7-6Y75-processor met Window 10 Pro en 8GB ram, met een ssd-schijf van 256GB.

 

Asus bv3

Vanaf-prijs: 699 euro

De goedkoopste variant kost 699 euro. Het is niet helemaal helder of deze hybride-tablet straks in de Transformer-serie wordt geplaatst of niet. Het kan ook nog een Zenbook worden. Dat zal wel duidelijk worden in de komende weken, want het is glashelder dat Asus er niet al te lang mee zal wachten om deze tablet naar de winkels te brengen.

  • Delen:
Asus Transformer Book T100HA
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.