Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe iPad Pro 9,7″ nu te koop in Apple Store

Geschreven door
Geplaatst op31 maart 2016, 17:23 CategorieiPad

De nieuwe Apple iPad Pro met een schermdiagonaal van 9,7 inch is nu te koop in de online Apple Store. Precies volgens schema. De tablet is in vier kleuren en met verschillende geheugengroottes te bestellen.

Nog alleen online

In de meeste gewone Apple Stores en andere (web)winkels is de nieuwe tablet nog niet te krijgen. Dat zou volgens bronnen die Tablets Magazine heeft geraadpleegd, op 4 april het geval zijn. Bij de meeste versies van de nieuwe iPad Pro wordt aangegeven dat hij over drie dagen wordt bezorgd, als hij nu online wordt besteld.

iPad-pro-9.7-4

Alle varianten

De tablet, die kan samenwerken met een Apple Pencil en een door Apple geleverd optioneel toetsenbord, is direct in alle kleuren en met alle opslaggeheugengroottes te krijgen; er is in de online store geen verschil te ontdekken in bezorgdata voor de verschillende varianten van de nieuwe iPad Pro 9.7. Hieronder de prijzen nog eens:

Prijs en beschikbaarheid

De iPad Pro met 9.7-inch scherm komt in een zilveren, gouden, grijze en een rosegouden variant op de markt. Ook zijn er diverse covers in verschillende kleuren beschikbaar. De prijs van de iPad Pro begint bij 689 euro dollar. Hiervoor krijg je de 32GB-versie. Hieronder vind je alle prijzen;

  • 9,7-inch iPad Pro WiFi 32GB: 689 euro
  • 9,7-inch iPad Pro WiFi 128GB: 869 euro
  • 9,7-inch iPad Pro WiFi 256GB: 1049 euro
  • 9,7-inch iPad Pro WiFi + 4G 32GB: 839 euro
  • 9,7-inch iPad Pro WiFi + 4G 128GB: 1019 euro
  • 9,7-inch iPad Pro WiFi + 4G 256GB: 1199 euro

Wil je alle specificaties weten van de iPad Pro 9.7, kijk dan hier. Wil je de verschillen weten tussen de iPad Pro 9.7 en andere iPads, kijk dan in onze vergelijking. Binnenkort zal op deze site een complete review verschijnen van de nieuwe tablet van Apple.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.